Oбет за... По Дж. Чосър

Борис Калинов
Облече ли раздраната
кървава риза от свила,
ледена след
копията
впиващи се в нея?
Тя...На мойта гръд
понесе всички  рани
насочени
със тъмна злоба
и със всичка  сила!
Сега, пред Божия съд
застанал, се моля
Обета ни да спазиш...
И нека Бог да те закриля!

Б.Калинов.16.04.2010г.
Пловдив