Полiт

Сатива
Лечу увись,
Зірвавши всі
Стоп-крани,
Зупинюся, чи ні,
Ще думать
Рано.
А піді мною -
Все кордони
І світанки,
Шаблони і зупинки,
І виправдовувань
Серпанки.
А наді мною -
Просто небо -
Без обмежень,
Без зітхання!