тебя

Милла Анн
У малій, прохолодній квартирі
ми сидім і солодко мовчим.
мі мовчим про нейздійсненні мрії
І про те, що додолу схилив.
 
Ми не бачелись, й декілька років
без твоєї уваги пройшли
А що зараз?-Закриті дороги
І здоровий мій глузд  на межі...
 
Сильно довго з тобою тепрпіли
і часу забогато пройшло,
ну тепер є все , що хотіли
я поруч, я тут..., ну і що..?
 
Ти нічого не можеш зробити
у тебе стежка сама-по -собі.
Я мовчу, і закриті дороги
не відкриються, як не проси...