Кохай

Ляшко Елена Юрьевна
1
Твої м поглядом живу
І над хмарами лечу.
Туди - де захован  скарби.
Лине пісня над р кою
І несе мене з собою,
Туди де тільки я тільки ти.
Пр.
Кохай, ти мене не забувай
Мої  очі , погляд мій, милий мій.
Пробач,   за мрією не плач,
Бо залишуся з тобою, рідний мій.
2
Ніжним дотиком живу,
І  дощем тебе зову,
Бо ти мій   почуття ще живі .
Розмовляю з небом я,
Як живе любов моя
Уві  сні , де здійснюються мрії   всі .