Сину

Ляшко Елена Юрьевна
Хто це в нас такий чудний?
Це маленький мій, малий!
Розбишака і  розумник -
Мій маленький самий любий!
Позбирав всі   іграшки,
Прочитав усі  книжки
 І почав грати в футбол,
Мій маленький чемпіон.
Нехай, швидше підростає ,
Всіх дорослих поважає ,
І  цінує  своїх рідних!
Будь щасливим, мій розбійник!