До скоро, море...

Борис Калинов
По стиха на Джулия Бел
„Сбогом мое синьо море“

Не казвай...
Не казвай сбогом
на морето!
То не обича ничии
сълзи.
Пясъчните стъпки
на детето
все още там са...
И ги любят морските
вълни!

Б. Калинов 21.04.2010г
Пловдив