Цi контури...

Надежда Кошель
Ці контури, де ранок за вікном,
І сонце золотить свої зіниці,
І променями сипле, мов зерном,
На лісові достиглі полуниці, -
Краса і тиша, голос  - подих вітру.
Пробуджується ранок, мов митець.
Природньо розташовано в палітру
І папороть, і коник- стрибунець.