Вiдпусти

Ириша Грачева
Бив мене ти сильно в душу
так щоб думки i не мала
що його забути мушу
не спитавши покохала

Я в неволi не живу
вiльна буду наче птах
Не тримай, однак втечу
вбила в собi зради страх

Я змогла той крок зробить
хоч в"язав ти менi ноги
Знову почала любить
подiлила... двi дороги

Шлях менi тернистий впав
та немае.... вороття
Ти такого не чекав
зрозумiй ...таке життя.....

Вiдпусти..пробач..менi
I не бий мене словами
збережи щасливi днi
прiрва стала помiж нами....


     25.04.2010.