де ми?

Василь Роман 2
цикл "Світлом Темперований Клавір"

міні міни 7

де ми? з ким ми? ніби
вже роздали німби…
ти святий? розп’ятий?
вознесись над світом
кровію политим
вірою проклятим
й не питай що буде,
бо не зна Іуда,
брат давно чекає
на імення Каїн,
де Пілати дуки
повмивали руки
вилягайте трави -
йде новий Варава!