бджола

Василь Роман 2
цикл "Світлом Темперований Клавір"

міні міни 12

слова збираєш в соти
ніби мед
не вперше і не всоте
тет - а - тет
із гіркотою світу
і думок
збираєш серед квітів
зміст пилок
кусаєш своїм словом
не тіла

- «вже літо! ти готова?»
- «як бджола!!!»