А v е

Василь Роман 2
цикл "Світлом Темперований Клавір"

міні  міни  43

...я римую до «сонця» - «серце»,
бо зимую з дощем тропічнім
і ,
здається, так буде вічно,
а,
можливо, то все здається -
злива стихне,
громів відлуння
відгуркоче,
бо час відносний:

сивий лунь я
ніяк не звикну,
(ще не хочу?!)
але вже осінь.

...і гримую
під «сонце» серце -
акт прощальний
у цій виставі:
грима рима,
а серце б’ється,
такт останній…

О, небо, Аvе…