Cергiй Марков. Шумлять сади i п ятна сонця темнi,

Анатолий Драбрезир
Шумлять сади і п’ятна сонця темні,
Горять слюдою на голубім піску.
Дитяча мова – поштовхи підземні.
Нам не збагнуть, всесвітню цю ріку.

Я слухаю і відповідь шукаю,
Та зрозуміть кому, скажіть дано.
Поета мову – витвір пекла й раю, -
Дитячий щебет, темний, мов вино.