Мисяць на неби, зоряне небо на украинском языке

Людмила Букреева
Місяць на небі,зоряне небо.
Ти мені кажеш,шо тобі треба.
Буду ласкаво слухати тебе.
Буду чекати,що тобі треба...
Згадай ,кохано,зорі на небі,
А сумувати дуже не треба.
Сяйво від них тільки для тебе.
Тебе я дарую-усе для тебе!
Місяць на небі ,небо все чисте,
Зірки сіяють,наче намисто,
Щастя промінням ллється від тебе,
Дуже кохаю тебе!...Тільки тебе!