Таке кохання. хокку

Бабка Ёшка
(хокку – 3 строки, 5-7-5 слогов)

Шукав я тэбэ
У колгоспниму поли,
Тай заплутався.

Нэбо у хмарах.
Та хай тоби грэць!
Нич, як у негра…

Дэ ты сховалась?
Отойшов лишь до витру…
Таки кавуни!

Чую – ось мъяки…
Знайшов я коханочку!
Цэ ж груди твои!
* * *

А вот как это должно быть написано
(Спасибо Вировец Ларисе!):

Шукав я тебе
У колгоспному полі,
Та й заблукав.

Небо у хмарах,
Хай йому грець!
Ніч, як у негра...

Де ж ти сховалась?
Пішов лиш до вітру...
Такі кавуни!

Ох і м’якенькі!
Знайшов я коханку!
Це ж груди твої!
- -
Вировец Лариса