фарби чи барви

Алёна Губина
фарби чи барви... однаково, що
світ кольоровим зробило віднині.
протяги, промені... сніг, що зійшов
цівкою бруду стікає по глині.

і розфарбовує скельця душі
наче великі розплющені очі.
ти ще ЖИВЕШ? чи усе вже ПРОЖИВ
й лінію долі змінити не хочеш?

очі ховають в зіницях стрілу,
не випускаючи навіть назовні.
просто тримають натягнутий лук,
не довіряючи янголам вповні.

крапельки кольору змиє вода
ріками, морем, дощем, що пройшов.
хтось ненавмисно з очей постирав
фарби чи барви. однаково, що.

(08.05.10)