Заглянь в роки...

Галина Пилипчук
 ...заглянь в роки...
             тАм пам'ять ще жива...
 ...тАм вітер пісню туги завива...
 скорботність чорним прапором летить
 і лють війни тАм серце всім ятрить...

 ...заглянь в роки...
           тАм знищення і жах...
 ...там біль від втрат в запалених свічках...
 ...тАм згинувші безвусі юнаки...
 ...заглянь в роки...Заглянь в оті роки!

  І не забудь...
           з молитвою... сто грам
 прийми за тих, що залишились тАм...