Pinky rabbit

ßí Õàñêè
Pinky rabbits
In my
Head

Pinky hunger
In my
Bed

Pinky
Bastards,
Skin like
Snow,
Pinky
Rabbits,
Do it
Slow

Pinky rabbits
Start to
Breed

Sweetheart lady
Start to
Bleed

No tears
No fears,
Just love
In trust
But i can't
Wait,
Make it
Fast!

Rainbow
Colours
Is in my heart

Fluffy
Kittens,
O my god

Licking
Kitten,
Start
To creep,
Fluffy
Voices,
Let me
Dip

Try
To grab it,
Pinky rabbit!