1 1 один плюс одна

Василь Роман 2
ІП

рахую скурені тобою цигарки
ховаю спогади з майбутнього у осінь
стискаю час до відстані руки

ти забагато палиш аж болить
моє мовчання вересень розносить
і безпорадно зливами сльозить

провини тінь у кутиках очей
довіра недопАлком гасне втрачена
ще одна осінь через серце протече

...я не сказала?
я тобі пробачила

ВР

вже збився з ліку - скільки відпалив
шукаю в осені ті спогади з майбутнього
і час затиснутий тобою відболів

не кину вже не зможу і - амінь
твоє мовчання журавлів трикутником
у зливах сліз відносить неба синь

я не святий – і тінь моїх провин
ще поруч йде як в кадрах телебачення
де з твоїх вуст у випуску новин

почую раптом :
«я тобі пробачила»