тобi

Василь Роман 2
    цикл "Світлом Темперований Клавір"

                міні  міни  5

богуєш  ти  на  цій  землі
і  в  неї йдеш

хіба  втопити  треба  лій
в  річках  пожеж?

і  в  тишу  пострілом  хіба
твоя  печаль?

черствіє  совість  і  хліба
гірчать

(28)