MM6 EssEncE

Василь Роман 2
 цикл "Світлом Темперований Клавір"

                міні  міни  6

сутність - біг по горбі
«зверху-вниз», «знизу - вверх»,

кома_крапка_помер:
вчись прощати собі…

пам'ять б’є між ребер
і відлунює «е-ех!»

тіло – вниз, душа – вверх:
вмій прощати себе…

(27)