В небе кружит рама

Владимир Лахно
             Старшине
             Юрию Романенко

В небе кружит "рама",
Видно, быть налёту.
Старшина упрямо
В земь вгоняет роту:

- Веселей, славянэ,
Фриц кончае кофу.
Нам высотка станэ
З видом на Голгофу.

На пряму наводку
Ставь сорокопятки.
Хай бастрык им горло,
Тай холэру в пятки!

Ну и хрэн, що танки,
Хлопцы, не бояться!
Воны як жестянки,
Колы разобраться.

Швидчэ, швидчэ, дружэ,
Надоть зарываться,
Бо, бойцов нэ дюже,
А приказ: дэржаться!