Надiю марно не даруй...

Шедевра
Збреши хоч трошки, підмани!
Повірити тобі — бажання,
Моє єдине сподівання
На зустріч із тобою днин...

А чи повернешся...Все'дно... —
Давно вже звикло до чекання,
В моїх щоденних вигляданнях,
Дощем заплакане вікно...

В порожній темряві кімнат
Повітря вже не вистачає!
Там кожна річ мене згадає: —
Ще вчора тут була... вона.

За хвилями на глибину
Пливти готова на омани!  —
Я хоч на мить щаслива стану,
Від щастя з радістю втону.

Та у солодощі надій,
Можливо, в шурхотінні листя
Почую, як  чарівну пісню:
— Кохана, я назавжди твій.

...Надію марно не даруй...
Не треба слухати прохання.
Відповідай, що не кохана. —
Оманою більш не чаруй...

13.05.2010
*shedevra*

Версия на русском ..http://www.stihi.ru/2009/08/20/3546