Тоб...

Вампи
Невже тобі настільки погано, що ти не чуєш власних думок???
Невже ти просто отак взяла... і здалася,
Просто, в одну прекрасну мить, ти взяла... і просто опустила руки!??
І ти вважаєш себе слабкою?!!
Чи, може, ти вважаєш себе сильною, але ти "просто не витримую більше"?!!
ТИ! Чуєш, ТИ! Ти створена не для того, щоб думати, як тобі краще померти!
І не кажи, що позитив у всіх різний!!!
Це не так!
Життя може бути чудовим, навіть коли всі навколо... померли... щезли... немає!
А ти, ти... ТИ робиш життя просто, вибач на слові, ЛАЙНОМ!
Але ти не маєш на це права!!!
Чуєш?!! Чуєш мене?!! ТИ! Так, ТИ!
Ти створена для кохання, для житя, для чогось високого і справжнього!!!
А не для думок, що ти хочеш на гробі ромашки і маки!