стигма

Василь Роман 2
цикл "Словом Темперований Клавір"

                міні  міни  22

не  обминай
мене,  любове,
на  перехресті  не  звертай,
не  покидай,
не  остуди
іскронадію  цю  останню  -
живу  ще  крапельку  кохання,
як  стигму,
в  грудях  галайди  -
торкнися  мого  серця  та  й
тепла  дай
зашпорам  терновим.

(35)