804

Василь Роман 2
цикл "Словом Темперований Клавір"

                міні  міни  21

літати  птахом  по  чужих  світах,
торкати  неба  чорну  невідомість,
і,  ніби  повертаючись  в  свідомість,
тепло  відчути  рідного  гнізда.

далеких  сонць  холодні  ліхтарі
не  гріють  душу  стомленого  птаха,
що  рветься  до  омріяного  даху,
з  таким  єдиним  сонцем  на  землі.

(38)