pause break

Василь Роман 2
цикл "Словом Темперований Клавір"

                міні  міни  23

мій сон - рядок з початком “home”
куди збігаються думки.
над світом злива. по даху,
як ба-ра-бан-ні палички,
у ритмі маршу б’ють громи
і блискавки, немов свічки,
освітлюють темряви мить
сліпих солодких, ніби мед,
моїх бажань
під ранок.
“end”…

(39)