бiлль болю

Василь Роман 2
цикл "Словом Темперований Клавір"

                міні  міни  18

більше  біль  ромашки  білої
не  збиратиму  тобі  -

очі  більмами  забілюють
сльози-роси  у  журбі.

пелюстків  не  залишилося,
рознесли  вітри  в  світи...

що  гадалось    -  відлюбилося
в  жовтім  згустку  самоти.

в  жовтім  колі  божевільному
стрілися    розлуки  всі...

біла  сіль  ромашки  білої
сивим  пасмом  по  косі...

(44)