Господи! аз обичам!

Асен Стефанов
    Господи!Аз обичам!
По света има много религии.Всяка от тях има свои привърженици,които я боготворят ,
вярват на каноните и и ги спазват.Има и такива,които не вярват в богове и канони.
Но всички хора по света-независимо от възраст,вероизповедание и образование,
са обладани от единствената общочовешка религия-любов.
Обичам,
Когато се разхождаме вечер и луната,
Засилва блясъка на красивите ти очи,
А ние  омаяни “слушаме” тишината
И лекият  полъх  гали русите ти коси.
Обичам,
Когато седим на пейката в парка,
Нежно  притиснати един до друг,
когато усетя топлината ти жарка
и  почувствувам,че си моя,че си тук.
Обичам,
Когато сърдцата  ни се слеят в ноща,
и не искат да знаят правила и прегради,
А страстната целувка,-вестителка на любовта,
В душите  ни пожрът  на любовта ще запали.