кавасутра

Василь Роман 2
цикл "Словом Темперований Клавір"

                міні  міни  34

…а кава бігла - бігла кава,
і турку туркала додолу,
дві білі тіні йшли додому,
де чорна ніч була ласкава.
кавалки слів спеклись глибоко,
обрус білив подушки пальців
і відбивалися на кальці
душі
світлини з т(в)ого боку.
як в філіжанці чорні ґави
гадали на кавовім денці,
щоб по стежках до твого серця
пробігла вдома
втома
кави…

(56)