чорно-бiле

Василь Роман 2
цикл "Словом Темперований Клавір"

                міні  міни  1

мета_фізика  вищого  ступеню
бо  без  опору  струму  нема

я  по  дереві  нині  постукаю
білим  обухом  в  білий  туман

може  зродить  опісля  черешнями
з  чорним  тілом  м'яким  -  і  мені

білий  світ  стане  раптом  довершеним
в  цьому  сні  у  ожинову  ніч

(40)