поза-часове

Василь Роман 2
цикл "Словом Темперований Клавір"

                міні  міни  3

не  підвладна  у  вічності  мить
стук  коліс  мов  від  потягу  плине

і  відлунням  до  болю  щемить
к_о_л_і_я
             й  прорізає  малинно

монотонно  між  меж  і  між  тиш
в  надвечір’ї  останнього  блиску

загальмує  під  сонцем  узвиш
твого  часу  різьблену  колиску

(38)