там - тут

Василь Роман 2
цикл "Словом Темперований Клавір"

                міні  міни  8

п’ять  годин  різниці
час  сирий  мов  суші

там  –  мороз  на  лицях
тут  –  мороз  у  душах

білий  світ  повисне
закарбує  віхи

тут  -  у  колір  рису
там  -  у  колір  снігу

і  чому  так  завжди
світ  на  двоє  ділиш?

бо  душею  там  вже
але  тут  ще  тілом
(46)