Поплач

Алексей Абраменко
Тобі завжди казали бути сильною
Триматися, боротися
Гризти зубами, штовхатися ліктями
І – назло всьому –
Посміхатися.
А тобі хотілося відчути себе слабкою
Беззахисною дівчинкою
Не звертати гори
Не збирати в кулак усю волю
А поплакати
Поревти на чиємусь плечі
Але плечі завше були жорсткими
І холодними.
Я благаю:
Не вбивай у собі дитину...
Ось тобі моє плече –
Якщо хочеш, поплач.