До годинника

Алексей Абраменко
Я зупинив годинника...
Постій!
Розкажи мені, як жити
Як постійно йти вперед
То відстаючи, то поспішаючи
То зупиняючись
Але не падаючи
Як не втрачати надії
Як не розчаруватися в наступній хвилині
Як служити всім
Але бути самому по собі
Як цінувати миттєвість
Маючи в запасі безсмертя
Навчи і моє серце
Битися рівно, розмірено, упевнено
Без болю
Без страху
Без смутку
Без ревнощів
Просто жити:
Цок-цок, цок-цок, цок...