Взаемнiсть

Эбба Фол
             Вчера в Украине прошёл финал шоу «Україна має талант».
             Меня просто поразил скрипач Саша Божик.
             Его игра – это и есть проявление божественной любви.
             В данном случае, взаимной любви между скрипачём и его скрипкой.

Він її кохає,
А вона в руках його так грає,
Заворожує своїми «до» і «ля».

Він її жадає,
А вона його, що сили ублажає,
Бо не жити їй без того скрипаля.