xtnshyflwfnm

Сергей Шляпник Волошин
Z c xtnshyflwfnb ktn
k.,bk ltdeire? rjnjhfz
d ltqcndbntkmyjcnb
,skf lkz vtyz f,cjk.nyjq
pfuflrjq. [jnz d vbht yt
,sdftn ybxtuj f,cjk.nyjuj?
yj dct ;t? levf.? lkz? lkz
k.,db vj;yj cltkfnm
bcrk.xtybt. Dthbnt kb
ds d ceotcndjdfybt k.,db
c gthdjuj dpukzlf&
[jnz? ytpfdbcbvj jn dfitq
dths? z evelhbkcz yfcnegbnm
yf ‘nb uhf,kb? b uhf,kb
‘nb pdfkb Fyyf…
F ds pyftnt? rfrjdj ‘nj
k.,bnm ,tp dblbvs[
ghbxby& K.,bnm lj
jlehb? lj evjgjvhfxtybz
xtkjdtrf? rjnjhjuj tldf
pyftim b? rjnjhsq?
dthjznytq dctuj? yt
bcgsnsdftn njuj ;t
cfvjuj& Vyjubt k.lb
edthtys? xnj ye;yj
k.,bnm j,zpfntkmyj pf
xnj-nj. Ujdjhzn? xnj
k.,zn pf yj;rb? pf ujkjc?
pf dpukzl? xnj? gj’[j;t?
yt bcrk.xftn njuj? xnj
cj dhtvtytv? rjulf
xnj-nj bp ‘nb[ rfxtcnd
,eltn gjlgjhxtyj dhtvtytv?
jyb yfqlen ct,t xnj-nj
gjkexit? gjcdt;tt. Z c
xtnshyflwfnb ktn k.,bk
ltdeire… Vj;tn ,snm z
yf cfvjv ltkt cbkmytq?
xtv z levf.& Hjvtj?
yfghbvth? ‘njuj yt gtht;bk.

24.05.10