на рiвнi пiдсвiдомостi

Василь Роман 2
не витрачай слова -
я погляд твій ловлю
і розумію зміст
записаний на вроду.
букетом відчуттів
з мовчанням гру люблю
і відкриваю сейф
твоїх думок без коду.

лиш відблиском очей
чи кутиками вуст
твій образ перейде
в тривкі безслівні мандри.
розгадую тебе,
дивуюсь і дивлюсь
німе кіно
із двадцять п’ятим кадром.

лиш порух теплих вій
провіє навпіл мить,
і упаде дощем
коштовного каміння...
ти слів не говори –
ми проживем без них,
бо є святе
між нами розуміння!