Слава

Борис Калинов
Казват, че
за всичко
е виновна...
Дори за себе си -
че съществува,
защото
сънищата хорски
размечтава.
Да! Такава е!
Свободна
да лудува!
Приляга и...
Да носи светла
слава!

Б.Калинов 26.05.2010г.
Пловдив