преферанс

Василь Роман 2
козирні карти - в прикупі хрести
а почуття твої зовсім че(и)рвиві
молитви Будді віддаєш і Шиві
й сама не знаєш
в масть яку піти

і думка мов на іспиті - чи (з)даш
немов ти зараз робиш крок у прірву
чи по жирах пройтись чи прямо в чирву
бо потім вже
не буде перездач

вже затверділа в дерево лоза
а ти свій хід обдумуєш завзято
і без вина б’є кожного туза
винова краля
дама винувата

ця ж гра не на зеленому сукні
і у борги надіюсь ти не влізеш
влаштовуйся зручніше щоб мені
не на спині
розігрувати
мізер