невеликi технiчнi проблеми

Алёна Губина
невеликі технічні проблеми
механізми життя не працюють
в голові безперервно вирують
переплутані плани та схеми

і пантруючи ґніт у зіницях
серед марева плутаних вражень
намагаюсь натиснути важель
щоб дістати води із криниці

безнадійно хлюпоче повітря
перекреслює блискавка небо
і зникає... а що ж тобі треба?
ти давно вже у неї не вірив

просто кров закипає у венах
і шукає дорогу назовні
не встигаючи вилитись вповні
невеликі технічні проблеми