Цените, что имеете!

Татка Орлова
Люди, цінуйте, що маєте!
Ближніх навколо любіть,
Про завтра нічого не знаєте,
Люди, сьогодні живіть!

Радість життя пізнайте,
Цінуйте, будь ласка, свій час,
Міцно життя тримайте,
Єдине воно у нас...

Люди, не бійтесь кохати,
Даруйте щирість усюди,
Що маєте - бійтесь віддати,
Цінуйте життя своє, люди!

04 июня 2010