Дачнi ночi

Любовь Рунова
Любовь Коломiєць - Рунова
 
В день зозуля щастя напророчить,
З мiсяцем спiлкуюся в ночi,
Дачнi  ночи,  теплi лiтнi ночi.
Виникайте в пам,ятi мерщiй.

Нiччю лiчу зорi, мружу очi,
Як сполохне зiрка у горi.
Дачнi ночi, теплi лiтнi ночi,
Пiсенне натхнення до зарi..

Мiсяць, як гiтара, сяйне в очi,
То гiтара мiсяцем сяйне, -
Лiтнi ночi, риболовнi ночi,
Ви й узимку вабите мене.



*на фото: семь сборников моих стихов
Амурские напевы-1992,На крыльях любви-1992,Верую-1993,
Час Гефсеманского сада-1994,Апокалипсис-1995,
сборник песен Город-ландыш-2001,Светлая пристань-2002.