Намрiялася

Ирина Опаляра
Немає полум'я в душі-
                Лише пустеля.
Давно не пишуться вірші.
                Дивлюсь на стелю.
Та замість неї бачу
                Твої очі.
Що з пам'яті ніяк
                Іти не хочуть.
Забути, стерти треба
                Мрії наші.
Але без них навряд чи
                Буде краще.
Ті очі дивляться і зупинитись
                Просять.
А може...
         Ні. Намріялася. Досить.

09.06.2010