Я - Ваш! iз доктора В

Василь Роман 2
поет, скоріше просто – бідолаха,
до Ваших ніг впаде, бо знає Бог:
не бачу Вас – себе кладу на плаху,
не чую – ріжу вухо як Ван Гог.

о жінко моїх мрій, моя печале,
в коханні непорочному вогні
ми парою прекрасною би стали,
якби дружиною Ви не були мені.



© Vasyl R, 01-08-2007