депутати

Владимир Бородин 09
Засiдали. Ухвалили.
Вибрали Заголосили..
Бо старе все повалили.
А нового не купили.
Бо грошей таких не мають.
Сидять собi розмовляють.
Дух Краини пiдiймають.
Пiдiймають та не можуть.
Руки простягають.
Поможiть стати на ноги.
До кого не знають.
Обiзвалася одна лише
маленька дитина
Бо у неи бiдолашнiй
Теж болять колiна
Так сидять вони i досi
Однi плачуть другi просять