Не плачте, мамо!

Ирина Шнайдер -Николаева
Не плачте, мамо, чуете не треба!
Хіба ще сльози залишилися в очах ?!
Ми пів століття живемо під мирним небом
І маємо блакитно - жовтий стяг.

Як гірко, що Ви, мамо в день святковий
Убрались в чорну хустку, але ж Ви
В цей самий день залишились вдовою,
Свята і сльози завжди поруч у війни !

Війна свій слід кровавий залишила,
Вплела назавжди в коси сивину
И більш  пів віку батькова могила
Де невідомо, все чекає на вдову....

Не плачте, мамо, чуете, не треба !