Юля

Владимир Бородин 09
Якi ж гарнii портрети розклеяли зранку
Що я Юлю Тимошенко вже завiв у рамку

Може буде президентом вона ж мaе бути
Бо отих чоловiкiв треба вже забути

Що краса мiри спасала це казали и менi
Та краса коротка стала може встигне може й нi

У Лондонi кавалери уступають жiнцi
А у нас не тi манери ми ж бо украiнцi