Зварот!

Маша Жук
Ты! Правіш краінай
Такой непауторнай
Прыгожай і мірнай
Якую даверыу народ!!!

Аднак не глядзіш ты!
За людам сваім
Што робіць яе
Такой непакорнай!!!

Хапуг,бюракратау
Развёу ты багата
А вось хто працуе
У кішэні пустуе у таго!!!

Ты слауны за морам,
У Кітаі і у Кувейце
Штож робіцца дома
Пайдзіце праверце!!!!!!!!