Крапля

Владимир Киевский
Догоріли зорі-знаки - маки сріблоцвіті,
           Пали в темінь лесу,
            Колесом по плесу.
   Зашуміло літо, піє "многі літа".
 Покотили тіні сірі попід сині хори,
           Відкрили комори -
             Гори, доли,
Хмари стотілесі - з мушлі плине море.
 Сивочолі круки, галки сизокрилі
           Гнізда звили.
             Крячуть -
             Кра-кра,
             Плачуть -
              А-А.


       З едемського саду
        Лою крапля пада.
            Крапля
             крап
              ля
              Я