Жовтий трамвай

Владимир Киевский
Ти знала, що на шпильках нелегко так -
Бруківка,
Каплиця Боїмів,
Ікона Богородиці на стіні...

Після затінку кам'яниць
Сонце аж бринить.

На протязі
Церква стоїть
                століть.
Йдемо  -
Жовтий трамвай
                нас відвезе _________











Каплиця Боїмів - каплиця у Львові.
Кам'яниці - давні будинки

Фоторепродукція картини Петра Сипняка "Жовтий трамвай"